The Life of Avlo

En röntgensjuksköterskas tankar om livet, universum och allting.

Förr var det häxeri...

Publicerad 2008-03-18 19:49:10 i Politik

...man kunde anklagas för efter de mest trviviala handlingarna.

Idag har ordet bytts ut mot "terrorism", men kontentan i det hela är ungefär samma sak. Detta fick ett gäng irakier från det irakiska luftfartsverket erfara efter att de hade varit på kurs i Helsingfors. Deras flyg hade mellanlandat i Köpenhamn för vidare färd mot Amsterdam. En av irakierna gjorde då det som den typiske terroristen brukar göra i detta läge, han gick på toaletten, och lämnade därför sin väska till sin kompanjon. En holländare, fullständigt inrutad i allt vad terrorpanik och islamofobi heter, såg detta och anmälde dessa som potentiella terrorister (!!). Flygbolaget, SAS, slog därför på stora terrortrumman och beslöt sig för att utrymma alla 130 passagerarna, genomsöka planet och irakiernas bagage med polis och bombhundar. Gissa vad man hittade? Nada!

Herregud. Hur långt har det gått? Fanns det ingen vettig människa bland flygplatspersonalen som kunde förklara för holländaren att en svartskalle inte är en terrorist bara för att han eller hon inte kan hålla sig hela vägen till slutdestinationen?

Suck.

Läs om eländet i Aftonbladet

Läs även andra bloggar om: , ,

Kommentarer

Postat av: Vippe

Publicerad 2008-03-24 16:52:50

Säkerheten framför ALLT! Det vet du väll, alla svartskallar är ju potentiella mördare. Se bara på irakierna själva, att de inte accepterar att bli okuperade av en snäll och god supermakt. Nu skjuter de snälla jänkare som bara vill visa hur man lever lyckligt :P

De kan ju inte veta sitt eget bästa, bra mår man först när man har tilgång till Coca Cola och dålig film ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Avlo

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela