The Life of Avlo

En röntgensjuksköterskas tankar om livet, universum och allting.

Ödets ironi

Publicerad 2009-09-12 21:31:21 i Allmänt

Jag vet inte, man kanske inte ska skratta åt andras olycka bara sådär. Men denna historia är ju lite för bra för att vara sann.

 

"Günther Link, 45, ville tacka Gud för att ha räddat hans liv. Han gick till kyrkan och omfamnade altaret. Som föll – och krossade honom till döds."

 

Det är tacken man får liksom.

Läs mer här.

 

 

Kommentarer

Postat av: Hajsingen

Publicerad 2009-09-14 01:42:11

Heter man Günther så får man skylla sig själv :PNä men seriöst.

Han kanske gick till "fel" kyrka och tillbad "fel" gud varpå den riktiga guden blev arg då Günther gav creed till "fel" gud och sedan krossade den riktiga gud Günther. :)Nä men skämt åsido.

Kanske handlar detta om byggfusk? Att den polska arbetaren som uppförde altaret inte använde rätt infästning för altaret. :PNä men seriöst nu, jag tror Günther inte bara "kramade" altaret utan gjorde något helt annat med den, som skapade "du vet vad jag menar" vibrationer att den föll över honom?Men for fuck sake, ALLVARLIGT NU.

Günthers överlevnad i förra olyckan berodde bara på att dödsängeln begick ett misstag, och nu fixade gud jobbet själv.Okej. Om jag ska vara helt seriös nu, på riktigt, och inte skämta eller överdriva, så tycker jag synd om Günther. Hans tid var inne den andra gången. RIP Günther.

Postat av: Avlo

Publicerad 2009-09-14 18:50:57

Hahahaha, ja stackars Günther.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Avlo

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela