The Life of Avlo

En röntgensjuksköterskas tankar om livet, universum och allting.

Hej 2009!

Publicerad 2009-01-02 18:33:26 i Allmänt

Då var man tillbaka i verkligheten igen. Har haft något som kan liknas vid ett riktigt jullov och det har varit fantastiskt skönt att bara slappna av ett par dagar utan att tänka på plugget. Först var det ett härligt julfirande hos familjen i Lammhult med god mat och mycket trevligt sällskap. Sedan bar det iväg till Stockholm där jag mötte upp en gammal god vän. Spenderade sedan ett dygn i Södertälje där vi bland annat åt middag med ett par andra vänner och sedan hade födelsedagsfirande. Efter några dagar reste Hannah upp till Stockholm för att tillsammans med mig gå ombord på Silja Symphony för en 48h-kryssning till Helsingfors. Helsingfors är ungefär som hemma, fast borta. Skyltar står på såväl svenska som finska, folk pratar inte sällan båda språken... ungefär som att åka till ett kallt Gran Canaria utan stränder med andra ord. Första kvällen på båten åt vi en absurt stor buffé där allt mellan himmel och jord serverades. Det var ingen risk att man inte fick valuta för pengarna där inte. Det var gott och mycket. Under våra dagar i Stockholm hann vi gå på bio två gånger och båda filmerna var faktiskt bra trots de kassa recensionerna. 

 

Det är ungefär vad jag har hunnit med. Men nu återgår vi till plugget... har 400 sidor gruppsykologi att läsa och sedan ett antal sidor ledarskap. Spännande.

 

Lite bilder från dagarna som gått:

 

 

 

Julgranen i Lammhult

 

 

Demonstration i Stockholm till stöd för Palestina

 

Vårt fartyg vid hamn i Helsingfors

 

Jag vet inte vad det är, men vi reagerade på att det står "studentkåren". Det verkar finnas gott om pengar hos de finska studenterna...Tufvan känns litet helt plötligt.

 

Soluppgång över Stockholms skärgård.

 

Nyår i Stockholm.

 

Engelska för nybörjare... när slutade "utgång" översättas till "exit"?

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Avlo

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela