The Life of Avlo

En röntgensjuksköterskas tankar om livet, universum och allting.

En stor och märklig man har till slut funnit ro

Publicerad 2009-06-26 19:29:20 i Musik


Ingen kan väl ha missat dagens stora nyhet att The King of Pop, Michael Jackson, dött. Måste erkänna att jag blev smått chockad när jag läste nyheten imorse, det var väl inte direkt en nyhet jag hade väntat mig, men Jackson upphörde väl aldrig att förvåna. Har aldrig varit ett stort fan men ändå haft en stor respekt för mannen som bidragit med stundtals fantastisk musik och dans till världen. Han var ju trots allt unik på många sätt.

Nu är han i alla fall borta. Eller? En kollega till mig delade nämligen med sig av en underlig men komisk teori om att det hela är fake. Att Jackson i själva verket, på grund av stress och 4 miljader i skulder, valt att fejka sin egen död för att på så sätt kunna leva i lugn och ro i en grotta för att sen, om 10 år återvända från de döda och tjäna ännu mer pengar på sin nya Jesus-status. Enligt kollegan ska han ha hyrt en ambulans/helikopter och mutat läkare för att dödförklara honom. Jag vet inte. Mycket har varit märkligt runt denna man, så varför inte.

Nej. Skämt å sido. Klart är att Michael Jackson lämnar ett hål efter sig, han hade verkligen det där som de flesta andra artister saknar. Han hade ett övernaturligt sinne för hits och vågade vara lite sådär udda. Jag är övertygad om att det är musiken och inte hans märkliga utseende, påstådda övergrepp, apor och syrgastält som folk att kommer minnas i framtiden. Men efter ett såväl fantastiskt som kaotiskt och tragiskt liv så var nog detta precis vad han behövde.

Rest In Peace 

Om: ,

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-06-29 11:07:09

Billie Jean!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Avlo

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela