The Life of Avlo

En röntgensjuksköterskas tankar om livet, universum och allting.

Axl har fått tummen ur

Publicerad 2008-10-22 20:44:02 i Allmänt

Efter 14 år har Axl Rose äntligen fått tummen ur och den 23 november släpps nu skivan Chinese Democracy. Singeln med samma namn spelas på radion, så nu känns det verkligt för en gång skull. Frågan är bara om det blir någon musik att tala om av detta Guns N' Roses anno 2008. Singeln är lyssningsbar, men tyvärr inte mer än så måste jag säga. Här kan också du lyssna på den. Oavsett vad är det ändå kul att det blev något till slut, mysteriet är ju bara hur det kunde ta hela 14 år att producera skiten.

 

 

Blir det lika bra som den äkta varan tro?

 

Aftonbladet, DN

 

Andra bloggar om , ,

Kommentarer

Postat av: Svante

Publicerad 2008-10-22 22:52:58

CD låter inte som Guns N Roses och det var aldrig meningen att de skulle göra det heller. En av anledningarna till att Slash inte var intresserad längre.

Det finns betydligt bättre låtar på skivan än Chinese Democrazy thats for sure.

Det finns många anledningar till att albummet är så försenat. Det är inte så att Axl säger " jag tänker inte släppa de än " många har jobbat med denna skiva genom åren och det har varit många frågetecken och oklarheter med skivbolag etc som har försenat albumet + en seg Axl Rose som envisas med att justera materialet.

Postat av: Avlo

Publicerad 2008-10-23 10:42:30

Svante, att GN'R inte kommer låta som förr förstår jag mycket väl, frågan var snarare retorisk. Det är ju en av anledningarna till att jag tycker det känns olustigt att bandet fortfarande går under namnet GN'R utan att det låter som det...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Avlo

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela