The Life of Avlo

En röntgensjuksköterskas tankar om livet, universum och allting.

Dessa sverigedemokrater...

Publicerad 2009-03-29 19:54:00 i Politik

Sverigedemokraterna verkar göra sitt bästa för att inte bli invalda i riksdagen, eller hur ska man annars tolka det som idag kom fram i Sveriges Radios Kaliber? Programmet har låtit tre journalister infiltrera tre lokalföreningar runt om i landet och bandat möten och samtal medlemmarna emellan: 

 

"De som kommer från de här länderna, de är väldigt råa och riktiga barbarer. . . (skratt). . . De är det, de har det i ryggraden"

 

"Visste ni att en immigrant, eller invandrare som kommer till Sverige från sådana länder som Afghanistan och Afrika kommer ibland med 2 000 parasiter i sin kropp. Våra hundar har inte så många, men de sitter i karantän"

 

"De är inte solidariska med oss. De vill inte betala skatt. De är här för att bedriva svarta verksamheter."

 

Sverigedemokraternas rasistiska politik är givetvis ingen nyhet, men den som inte har velat förstå det innan har det nu svart på vitt tack vare SR:s Kaliber. Det är viktigt att väljarna nu inte låter sig luras av de vackra kostymer som Sverigedemokraterna valt att klä sig i, under kostymen gömmer sig nämligen en brun skjorta och läskigt unkna värderingar. 

 

Media: DN, SvD, Aftonbladet

Om: , ,

Kommentarer

Postat av: Tess

Publicerad 2009-04-19 23:47:26

Tyvärr är inte alla så smarta att de ser bortom yta...:-/

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Avlo

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela