The Life of Avlo

En röntgensjuksköterskas tankar om livet, universum och allting.

USA planerar nytt bombkrig?

Publicerad 2009-03-01 21:11:04 i Allmänt

USA:s hobbyunderrättelsetjänst har återigen hittat ett massförstörelsevapenhot att oja sig över. Denna gång är det Iran som påstås ha förmågan att tillverka kärnvapen. Minns folk hur hur det lät inför senaste Irakkriget? Jo, det var samma sak där. Irak hade massförstörelsevapen i mängder som bara väntade på att detoneras över oskyldiga kristna civila stackare i västvärlden. Sagt och gjort, USA genomföre ett olagligt och folkrättsvidrigt angreppskrig i sken av att de letade efter vapen. Givetvis hittades inga vapen. Istället, av ren slump, hittades mängder med olja och alla var nöjda. 

 

Nu låter det likadant. Iran har startat sin första kärnreaktor och då måste ju givetvis kärnvapen vara det slutgiltiga målet, varför bara energi? Trots att FN-organet IAEA, vars huvuduppgift är att förhindra spridning av kärnvapen, säger att Iran inte har det höganrikade uranet som krävs för att bygga dessa bomber så vet USA som vanligt mer än så. Varför förlita sig på proffsen liksom? De vägrade ju lyssna på Blix redan innan Irak. Vi får se vart detta slutar.

 

Aftonbladet

 

Om: ,

Kommentarer

Postat av: B.O

Publicerad 2009-03-01 23:02:05

Hej! Angående Irakkriget så måste jag delvis hålla med. Bland annat ett gigantiskt systemfel i USA:s underättelseorgan ledde till den felaktiga analysen.Ta gärna en titt på min nystartade blogg som enbart ägnar sig åt analysen av amerikansk politikHälsningarB.O

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Avlo

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela